Мерките в САЩ се отпускат или затягат в отделните щати

...
Мерките в САЩ се отпускат или затягат в отделните щати
Коментари Харесай

Д-р Хичев: Не съм видял доказателства за това, че COVID-19 е изкуствено създаден

 " Мерките в Съединени американски щати се отпускат или стягат в обособените щати според от решенията на съответните здравни управляващи. Федералното държавно управление не се намесва изключително интензивно в тази област. За страдание за денонощие отбелязахме нов антирекорд – 100 хиляди новозаразени за едно денонощие, което значи, че наклонността не е добра ", съобщи в ефира на NOVA доктор Румен Хичев, началник на група в спешния щаб за ковид в Министерство на здравеопазването на Съединени американски щати.

" Надявам се, че няма да се стигне до колапс на здравната система, защото в случай че болничната система рухне, това неизбежно ще повлече цялата стопанска система ", безапелационен е той.

" Без болнично обслужване хората, които работят в сериозно значими сектори  на стопанската система не биха били в положение да извършват своите отговорности. Затова е стратегически значимо за всяка една страна поддържането и действието на болничната конструкция ", безапелационен е доктор Хичев.

" Поне все още не съм видял доказателства за това, че COVID-19 е изкуствено основан. Чувал съм спекулации по въпроса, само че доказателства не съм видял. Най-вероятна става въпрос за естествена рекомбинация, разновидност, в генома на този вирус, който е част от едно семейство вируси, с които човечеството се е срещало от епохи ", уточни специалистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР