Мерките в Брюксел са същите като в България и целия

...
Мерките в Брюксел са същите като в България и целия
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: ЕС създава резерв, от който ще се купуват медицинска апаратура и лекарства

Мерките в Брюксел са същите като в България и целия свят. Може да се върви единствено до магазин, аптека, лекар. Всички управляващи приканват за изолираност. Случаите в Белгия към този момент са над 3 000, като през днешния ден позитивното е, че инфектираните са по-малко от през вчерашния ден.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2075
Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Андрей Ковачев  Андрей Ковачев Андрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година до момента.. "Европейският парламент продължава своята работа. В четвъртък ще се гласоподава за пръв път отдалечено по имейл. Ще подкрепим всички оферти на Европейската комисия за подкрепяне на държавите-членки и бизнеса. Европейският съюз основава един европейски запас сходно на запасите на всяка една национална страна. От този запас ще се закупуват здравна инсталация, защитни средства, медикаменти. С този фонд Европейски Съюз протяга ръка и на нашите другари от Западните Балкани, които скоро ще бъдат част от Европейски Съюз ", разкри Ковачев.

Заразените с COVID-19 у нас към този момент са над 200

"Европейската централна банка ще финансира 750 милиарда евро в еврозоната. За страдание ние не сме в еврозоната, само че можем да се възползваме косвено. Щом бизнесът и компаниите в еврозоаната са постоянни - българските компании също ще са постоянни. Надявам се, че страните-членки ще проявят взаимност и ще одобряват бюджет на Европейски Съюз, като в този бюджет ще има средства за превъзмогване на рецесията ", сподели още евродепутатът.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2075  При тези условия можете да пътувате за Гърция При тези условия можете да пътувате за Гърция  СЗО: Пандемията се СЗО: Пандемията се " форсира "  Борис Бонев: Медиците са героите в тези тежки времена Борис Бонев: Медиците са героите в тези тежки времена
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР