Мерките в България масово не се спазват и за да

...
Мерките в България масово не се спазват и за да
Коментари Харесай

Ангелов: Ако не вярваме и не спазваме тези мерки, защо да се въвеждат други?

Мерките в България всеобщо не се съблюдават и с цел да не употребявам думата " всеобщо " - има места, където не се съблюдават. Не имаме намерение да затягаме ограниченията, няма да се затварят градове, няма да се слагат КПП-та и няма да се ползват ограничаващи ограничения. Това повтори още веднъж здравният министър проф. Костадин Ангелов на брифинг в Министерски съвет.

От самото начало всяка цифра и число се наблюдават от Оперативния щаб със угриженост. Над 8 000 кревати и към 1 200 кревати за интензивно лекуване могат да бъдат открити. Към сегашния миг 1 307 пациенти са настанени в лечебните заведения и 64 пациенти се намират в интензивните отделения.
 Купуваме 2 500 флакона
Купуваме 2 500 флакона " Ремдесивир "

С това лекарство се е лекувал Доналд Тръмп, разясни здравният министър

От няколко седмици РЗИ реализират надзор по всички публични места, където хората са длъжни да носят защитни средства и защитна маска, изясни проф. Ангелов. Вчера РЗИ е посетила няколко огромни търговски обекта, формирани са 31 акта - 15 са за продавачи и 16 за жители.

Проверки ще има във всички области на България. Ако ние не имаме вяра в сегашните ограничения, няма смисъл да се вкарват нови ограничения, които да не бъдат спазвани. Нека да се съсредоточим в актуалните наложени ограничения, прикани здравният министър.

" Тази зараза ще бъде победена, само че с цел да бъде победена, би трябвало разсъдък, разсъдък и дисциплинираност. Ние ще се оправим с инфекцията с помощта на напъните на всички лекари ", безапелационен бе Костадин Ангелов.

Той призна, че има дефицит на медицински експерти, умората била огромна, само че лекарите нямало да се откажат.

В област Търговище ще бъдат подхванати всички спомагателни ограничения, които ще касаят съответната област, стана ясно от думите на министъра за региона, който е с открояващи се индикатори. Припомняме, че и преди дни Германия вкара ограничения по отношение на точно област Търговище.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР