Мерки за по-социална България и нови стъпки за пресичане на

...
Мерки за по-социална България и нови стъпки за пресичане на
Коментари Харесай

Продължаваме промяната откри предизборната си кампания в Пловдив

Мерки за по-социална България и нови стъпки за секване на кражбите от корупция са целите на " Продължаваме промяната " в идващото ръководство на страната. Те включват ново нарастване на пенсиите, по-висока минимална заплата и промени в Антикорупционната комисия, тъй че тя в действителност да преследва корумпираните.

" Продължаваме промяната " откри предизборната си акция в града на Съединението на България - Пловдив, с флашмоб на българския трибагреник.



" Днес сме изправени пред избор. Изборът сред България на прехода и избора на нова, изменена България. Да създадем по този начин, че дамата от Велико Търново, с която се срещнахме и ни сподели - " Моля ви, направете, каквото би трябвало, само че желая моята внучка от Германия да се върне да живее тук - да може да отглежда децата си тук, в България ". Обещах ѝ. И знаете ли за какво мога да дам това заричане? Защото имам вяра, че дружно можем да го създадем! ", разяснява Кирил Петков.

Асен Василев сподели: " Направихме няколко първи стъпки. Видя се, че когато не се краде, пари има и за по-високи пенсии, и за детски градини, и за по-високи майчински надбавки, и за по-високи заплати за учителите, и за по-високи заплати на лекарите, и на служителите на реда, и на армията. Започнахме да влагаме в хората на България и в нашите деца. "

 Снимка: ПП

По време на седем месечното си ръководство държавното управление на Промяната направи първите стъпки към по-независима и по-богата България. Кабинетът Петков увеличи пенсиите с над 50% - повече, в сравнение с за последните 12 години, направи детските градини безвъзмездни и спря корупционния канал на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", поради който отровни плодове и зеленчуци с пестициди доближиха без надзор до българската софра.

След 2 октомври тимът на Кирил Петков и Асен Василев ще продължи да работи за заслужено нарастване на пенсиите у нас - за почтени и спокойни старини, както живеят пенсионерите в другите европейски страни.

 Снимка: ПП

Партията планува нарастване на минималната работна заплата до 50% от междинната заплата в страната - 860 лева за 2023 година, както и спомагателни обществени и данъчни тласъци и обезщетения за жителите. Цел на " Продължаваме промяната " е да финансира и нови детски градини и ясли и в допълнение да поддържа учениците, родителите и учителите.

 Снимка: ПП

Със средствата от спрените обири в разнообразни браншове на стопанската система екипът на Промяната стартира плановете за тунели под Шипка и Петрохан, задвижи съглашение с Румъния за план за пет моста над Дунав и за първи път предложи транспарантно и заслужено разпределение на средства за общините в България.

 Снимка: ПП

След 2 октомври, " Продължаваме промяната " ще продължи решителната битка с корупционните модели, посредством използване на правилата " нулева приемливост към корупцията " и " никой не е над закона ".

Отборът на Промяната има вяра, че е извънредно време провалената политика на прехода да остане в предишното, а нашите деца да живеят в една изменена, просперираща България.

 Снимка: ПП

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР