Мерил Стрийп, една от най-уважаваните актриси, разкритикува холивудския продуцент Харви

...
Мерил Стрийп, една от най-уважаваните актриси, разкритикува холивудския продуцент Харви
Коментари Харесай

Мерил Стрийп нарече поведението на Харви Уайнстийн непростимо

Мерил Стрийп , една от най-уважаваните актриси, разкритикува холивудския продуцент Харви Уайнстийн за " непростимото " му държание, като сподели, че самата тя не е чувала преди този момент той да тормози дами, оповестиха АП и Ройтерс.

Носителката на три награди " Оскар " беше под напън да се изкаже, откакто в. " Ню Йорк таймс " предходната седмица разгласява разказите на няколко дами за нежелателен физически контакт и тормоз от страна на Уайнстийн.

Харви Уайнстийн в началото се извини, само че по-късно заплаши да заведе правосъдно дело. Той беше уволнен като съпрезидент на продуцентската компания " Уайнстийн ко. ", само че против него не е повдигнато обвиняване.

Мерил Стрийп се е снимала в няколко кино лентата , продуцирани от Харви Уайнстийн , и в речта си за премия " Златен глобус " през 2012 година го назова " Бог " . Тя обаче сподели в изказването за " Хъфингтън пост ", че до момента не е знаела за издевателствата му и увери, че с нея постоянно се е държал с почитание.

Сред оплакалите се от Харви Уайнстийн са актрисите Ашли Джъд и Роуз Макгауън . Възмущението си от Харви Уайнстийн изрекоха актьорите Джесика Частейн, Майкъл Кийтън, Марк Ръфало, Еми Росъм, Лена Дънам, режисьорите Джъд Апатоу и Пол Файг.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР