Мери Тръмп, племенница на президента Доналд Тръмп, коментира, че САЩ

...
Мери Тръмп, племенница на президента Доналд Тръмп, коментира, че САЩ
Коментари Харесай

Мери Тръмп: Президентът гледа на заболяването като на непростима слабост

Мери Тръмп, племенница на президента Доналд Тръмп, разяснява, че Съединени американски щати са на " най-ужасното място " сега поради фамилията й, в това число президента. Тя означи, че той гледа на болестта с ковид като на " демонстрация на непростима уязвимост " , написа " Гардиън ".
 Поведението на Доналд Тръмп завършено от неговия татко
Поведението на Доналд Тръмп завършено от неговия татко " социопат "

Книгата на Мери Тръмп е озаглавена " Твърде доста, само че незадоволително: Как фамилията ми сътвори най-опасния човек на света "

В изявление за Националното публично радио Мери Тръмп, която неотдавна разгласява книгата " Твърде доста, само че незадоволително: Как фамилията ми сътвори най-опасния човек на света ", показа: " Заради това ние сме на най-ужасното място, тъй като той не може да одобри слабостта , че е болен или че други хора са заболели ".

Тя даде коментар за радиото, до момента в който президентът на Съединени американски щати бе остро неодобрен от лекари за ненужното излагане на заплаха на екипа му и защитата от заразяване с Covid-19, откакто и да поздрави поддръжниците си пред здравното заведение.

Мери Тръмп съди президента и други двама родственици, тъй като тя счита, че са я излъгали с милиони долари, взети от бизнеса на фамилията.

В неделя тя сподели, че президентът и татко й Фред Тръмп са гледали на заболяването като " уязвимост ".
 Племенницата на Тръмп продаде близо 1 млн. копия от записките си през първия ден
Племенницата на Тръмп продаде близо 1 млн. копия от записките си през първия ден

Белият дом омаловажава записките като " книга с неистини "

" Което звучи необикновено грубо, само че е истина ", разясни Мери Тръмп и добави, че държанието на американския водач е подбудено от това, че татко му " в никакъв случай не е боледувал ".

Фридрих Тръмп, прадядото на Мери Тръмп и дядо на президента, е умрял от испанския грип по време на пандемията през 1918 година, което съгласно Мери нейният чичо " наподобява е не запомнил ".
 Белият дом омаловажи скандалната книга на племенницата на Тръмп
Белият дом омаловажи скандалната книга на племенницата на Тръмп

Била цялостна с неистини и неуместна за президента на страната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР