Mercedes-Benz Vans откри своя нов завод за Sprinter за северноамериканския

...
Mercedes-Benz Vans откри своя нов завод за Sprinter за северноамериканския
Коментари Харесай

Amazon става най-големият клиент на Mercedes-Benz Sprinter в света

Mercedes-Benz Vans откри своя нов цех за Sprinter за северноамериканския пазар. Производственият обект в Северен Чарлстън, Южна Каролина към този момент е пуснат в деяние и действа след двегодишен интервал на строителство. Общата стойност на инвестицията е почти 500 милиона $.

В разширения обект в Северен Чарлстън работят над 900 индивида, а до края на 2020 година се планува личният състав да доближи 1 300 индивида. Очаква се доставчиците да основат в допълнение 600 нови работни места във и към Северен Чарлстън.

“Днес Съединени американски щати към този момент са вторият по величина пазар за нашия Sprinter. С помощта на новия актуален цех в Северен Чарлстън, в бъдеще ние ще може да правим доставки до нашите клиенти в Северна Америка още по-бързо и гъвкаво. Така ще се употребява по-добре динамичният пазарен капацитет, трансформирайки нашия нов цех в централен съставен елемент на нашата тактика за напредък ”, сподели Фолкер Морнхинвег, началник на Mercedes-Benz Vans.

“Новият цех в Северен Чарлстън сплотява нашите световни експертни умения и опит при основаването на актуален индустриален обект във всяко отношение. Това е един скъп актив, който добавя нашата световна индустриална мрежа. Максималната еластичност бе наш приоритет в Mercedes-Benz Vans по време на планирането на този обект. Това ни разрешава да реагираме бързо и навреме на настоящите промени и желанията на клиентите. Освен това, по този начин се подсигурява чудесно качество в границите на нашата стандартизирана индустриална система, която е потвърдила своите качества ”, сподели Франк Клайн, началник “Оперативна активност ” на Mercedes-Benz Vans.

В завода ще се създават и ванове Sprinter, брандирани от Amazon за новата стратегия Delivery Service Partner на онлайн търговеца на дребно.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР