Меракът за секс може да зависи от много неща. Я

...
Меракът за секс може да зависи от много неща. Я
Коментари Харесай

Кои зодии са най-палави в леглото?

Меракът за секс може да зависи от доста неща. Я нов сътрудник, я доволство от живота, я проява на полова мощност. Звездите обаче също има какво да кажат по тематиката. Кои са 6-те зодии, които най-вече се любуват на секса.

Овен
Управлявани от Марс, дамите от тази зодия са извънредно дейни, когато става въпрос за секс. Това важи и господата Овни, само че те са много непредсказуеми и когато желаят да се развихрят интимно, им се ще това да стане незабавно. Страстният Овен съвсем в никакъв случай не разочарова в леглото.

Риби
Управлявани от Нептун, Рибите обичат секса, само че би трябвало да непрекъснато да бъдат изненадвани сред чаршафите. Те ще се отегчат, в случай че сътрудникът им упорства да разменят милувки в една и съща позиция. Предизвикайте ги, изненадайте ги и те ще вършат обич с вас до края на времето.

Везни
Интелектът възбужда Везни. Трябва да ги съблазните с разум и просветеност, преди да се озовете в леглото. Хората от тази зодия обожават положителната предигра, в противоположен случай нито една Везна няма да огледа към вас със похотлив пламък в очите.

Телец
Подобно на Везните, Телецът се нуждае от добра въведения, с цел да се приготви засекс. Той обича ласките и това е най-хубавият метод да го съблазните. Бъдете нежни и за нищо на света не го пришпорвайте. Дайте му време и Телецът ще ви разбие в леглото.

Дева
Чувствителността и физическата прелест са основни афродизиаци за Девата. Ако притежавате и двете, тогава не е нужно да се притеснявате. Прелъстете я и се наслаждавайте на магията.

Водолей
Водолеят обича секса повече от вербалната връзка и е един от най-дивите и смели зодиакални знаци. Той без проблем ще се отдаде на диви перверзии. Пригответе се да бъдете отнесени от вихъра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР