МенторМейт разраства експертизата си в управлението на данни с придобиването

...
МенторМейт разраства експертизата си в управлението на данни с придобиването
Коментари Харесай

МенторМейт придобива Data Cloud Solutions

МенторМейт разраства експертизата си в ръководството на данни с придобиването на Data Cloud Solutions (DCS) - българска компания, специализирала в архитектура и обработка на огромни количества данни, бизнес интелиджънс, машинно самообразование и автоматизация.

DCS става част от МенторМейт и слага основите на новосъздадения Data & Analytics Center of Excellence, с който компанията разраства компетенциите и портфолиото си от услуги, с цел да продължи да улеснява цифровата промяна на своите клиенти и в същото време да обезпечи нови, предизвикателни планове за хората, работещи в компанията.

Стефан Цанев, VP of Operations в МенторМейт споделя: “Винаги сме имали качества в ръководството на данни (Data & Analytics), само че, до момента, тези услуги не са били в ядрото ни. Със основаването на Data & Analytics Center Of Excellence предоставяме на нашите клиенти една много по-развита и структурирана услуга в това направление и поставяме основите на нашите artificial intelligence, machine learning и data science услуги, които ще продължаваме да развиваме в бъдеще. ”

Екипът на МенторМейт е извършил сполучливо над 1400 плана и е оказал помощ на повече от 600 клиенти да модернизират бизнеса си и да овладеят динамичната цифрова среда, в която от ден на ден промишлености занапред стартират да навлизат.Със основаването на Data & Analytics Center of Excellence компанията цели да срещне потребностите на своите Data-driven клиенти и да им помогне да оползотворят и ръководят данните си, с цел да доближат мечтаните от тях крайни резултати.

Росен Ранков, Data & Analytics Manager в МенторМейт споделя: “Управлението на данни е един от основните аспекти на сполучливото развиване и цифровизация на всяка една промишленост. Нашият екип е формиран от висококвалифицирани специалисти с голям брой SQL и Oracle документи, а пристрастеността ни към новите технологии непрестанно ни стимулира да подобряваме професионалните си пълномощия и ни прави извънредно гъвкави. Решихме да продължим своето развиване с МенторМейт, тъй като тук открихме сродни експерти и хора, водени от желанието да основават един по-добър бизнес свят. Нашата упоритост е да се превърнем в един от най-големите и новаторски екипи за ръководство на огромни данни в България и имаме вяра, че като част от МенторМейт можем да успеем в това наше начинание. ”

 

За МенторМейт

МенторМейт е една от най-големите компании за разработка на програмен продукт в България, с офиси в Минеаполис, Гьотеборг, София, Пловдив, Велико Търново, Варна и Русе. Компанията предлага кариерни благоприятни условия в разнообразни софтуерни посоки - от разработка и тестване, до дизайн и архитектура на разнородни ентърпрайз решения, правещи живота на милиони хора по целия свят по-добър. Всички свободни позиции в компанията са отворени за отдалечена, офис или хибриден модел на работа. Компанията е насочена към хората със своите благоприятни условия за професионално развиване, еластичен модел на работа и просвета, основана на достоверност, взаимопомощ и почитание. Научете повече на

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР