Мениджърски агенции са предложили на Левски 24-годишния колумбийски талант Хуан

...
Мениджърски агенции са предложили на Левски 24-годишния колумбийски талант Хуан
Коментари Харесай

Колумбийският Меси подписа с Левски

Мениджърски организации са предложили на Левски 24-годишния колумбийски гений Хуан Фернандо Кинтеро, написа " Меридиан мач ". В момента той е футболист на Индепендиенте (Меделин) в родината си, само че нито той, нито мениджърите му са удовлетворени от актуалната обстановка в клуба. По този метод той попада в лист с играчи, препоръчани на старши треньора на " сините " Делио Роси.

Колумбиецът направи възторг, когато стана първенец на Южна Америка до 19 години през 2013. Тогава той бе определен за състезател номер 1 на шампионата, в който отбелязва пет гола. Това му донесе трансфер в Пескара, откъдето го продадоха за 5 милиона евро на Порто.

С " драконите " Кинтеро изиграва 42 мача и вкарва шест гола. Пратен е чартърен в Рен, откъдето желаят да го задържат, само че португалците отхвърлят и го пращат в родината му.

Той е апетитен за копие на аржентинците Лионел Меси и Диего Марадона поради растежа си, техниката и поразяващия ляв крайник.

От Левски са безапелационни, че подобен състезател не е за изпускане, само че се тормозят от цената, която от Порто ще желаят да бъде платена.

" 5 милиона евро не са малко пари ", разясняват от " Георги Аспарухов ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР