Мениджърът на за пореден път обсипа с хвалби големия си

...
Мениджърът на за пореден път обсипа с хвалби големия си
Коментари Харесай

Гуардиола: Ливърпул е фаворит за титлата, Ван Дайк ще ми липсва

Мениджърът на за следващ път обсипа с хвалби огромния си съперник в Премиър лийг. Според испанеца мърсисайдци още веднъж са любимец за купата, само че този път в борбата ще бъдат въвлечени повече тимове.

Преди дербито сред двата тима в неделя Пеп разкри, че не е възобновен и ще пропусне дуела, само че е на линия. Испанецът добави, че водачът в отбраната на Ливърпул ще му липсва в този дуел.

" Двубоят е значим, само че както при президентските избори в Съединени американски щати, всички гласове би трябвало да се преброят. Има още доста точки, за които да се играе. Разбира се, че този дуел е значим, само че за нас това е едвам седмият мач в шампионата. Знаем, че би трябвало да се представим доста добре, с цел да можем да ги победим. Винаги е прелестно да играеш против най-силните, а през предишния сезон те бяха по-силни от нас. Те са извънреден тим. С един управител са от много време и постоянно е прелестно да се изправиш против тях, с цел да вдигаш по този метод своето равнище. Ще се опитваме да играем нашата игра по най-хубавия вероятен метод, познавайки качествата на нашите противници.

Когато играете против тимове като Ливърпул, постоянно има моменти, в които би трябвало да страдате. Знаем го. Познаваме се добре и не чакам някой да господства през всички 90 минути. Ще има пикове и спадове. Трябва да сме постоянни и да използваме възможностите си, да бъдем клинични. И двата тима ще се опитат да нападат, с цел да завоюват мача.

Контузията на Ван Дайк? Най-важното е, че интервенцията е предходна добре и се надявам, че ще се върне допустимо най-скоро. Ще ми липсва. Искам най-хубавите играчи да са на терена. И без него обаче Ливърпул остава необикновен тим поради самата конструкция. Всеки футболист знае какво да прави. Доказаха го в мача с. През предишния сезон се срещнахме с този тим и знаем какъв брой е мъчно да ги победиш като посетител. Ливърпул остава тим от топ класа.

Ливърпул е най-големият любимец за първото място, само че обстановката с пандемията прави нещата разнообразни. Виждам и други мощни тимове. резервира равнището от по-голямата част от предишния сезон. направи огромна крачка към това да бъде кандидат. В Моуриньо към този момент има тима, който желае. към този момент е доста постоянен и разполага с огромен състав, който разрешава ротацията на топ играчи. Юнайтед в този миг не се радва на доста положителни резултати, само че през предишния сезон видяхме техните качества. Страдахме доста против тях. Мисля, че през този сезон ще има доста тимове, които ще се борят за челните места. Ще бъде значимо преди последните 5-10 мача да бъдеш измежду тези, които се борят за купата. Надявам се и ние да сме там и да имаме късмет да се борим за нея ", съобщи Гуардиола. Премиър лийг 8 кръг, събота 7 ноември  Манчестър Сити 17:00предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР