Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс посочи ВАР като една

...
Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс посочи ВАР като една
Коментари Харесай

Трябваше ли Уест Хам да получи дузпа срещу Ливърпул?

Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс уточни ВАР като една от аргументите за загубата на неговия отбор с 1:2 от Ливърпул в среща от Висшата лига в сряда. Две минути преди края се стигна до противоречива обстановка за възможна дузпа в интерес на столичани, откакто топката срещна ръката на халфа на гостите Тиаго Алкантара. 

Главният съдия Крис Кавана реши, че това не би трябвало да бъде углавен удар, а сътрудниците му от стаичката потвърдиха решението.

Мойс е ядосан поради това, че обстановката не е била преразгледана. “Чуковете ” са застрашени от изпадане, поради което всяка точка за тях е от голяма важност.

“Мисля, че това беше дузпа - съобщи наставникът на Уест Хам. - Може би те (Ливърпул - б.р.) ще се оправдаят с някаква нелепост от рода на: “Така Тиаго се пробва да спре рухването си ”. Но в случай че си се хвърлил към топката, то е твоя неточност, че губиш надзор върху единоборството. Футболистът на Ливърпул се хвърли към топката и ръцете му останаха разперени настрана. Той носи отговорност за дейностите си. Дали считам, че момчето (Тиаго - б.р.) е имало желание да удари топката с ръка? Не! Но пък мисля, че посредством своите дейности той сложи ръката си по посока на кълбото. ”

“Но това, което ми е най-трудно да приема, е неуважението от страната на ВАР - продължи Мойс. - Някой там няма нужното футболно знание, с цел да осъзнае, че ситуацията беше противоречиво. Това е демонстрация на пренебрежение и към клуба ни. От ВАР трябваше да кажат на основния арбитър да преразгледа обстановката. Сега би трябвало да ни се извинят. Нуждаем се от точки, с цел да сме част от Премиър лийг ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР