Мениджърът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков обяви, че новият наставник

...
Мениджърът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков обяви, че новият наставник
Коментари Харесай

Балъков: Кирилов поема треньорския щаб, моите функции са мениджърски

Мениджърът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков разгласи, че новият ментор на отбора Росен Кирилов поема напълно треньорските функционалности в отбора, а той ще извършва мениджърски такива.

„ Както знаете, нашият нов треньор е Росен Кирилов. Познат на българската общност. Както знаете, в ЦСКА 1948 се дава път на млади футболисти, млади футболисти. На Росен, доста тъкмо и ясно е обяснено в диалог с управлението какво клубът изисква. Надявам се да има хубави и сполучливи моменти с ЦСКА 1948. Аз персонално му поисквам от все сърце триумф. Той знае, че когато има потребност от съвет, аз постоянно съм насреща”, разяснява Балъков.

„ Аз ще се ориентирам към мениджърските си функционалности, тъй като има доста неща да бъдат свършени. Предстои трансферен интервал, в който би трябвало да сме съсредоточим малко по-добре. Моите задания ще бъдат повече отвън треньорския състав. Росен поема напълно организацията в треньорския щаб. Когато има потребност от нещо, постоянно съм отсреща. Затова работим в един екип”, сподели още той при представянето на Росен Кирилов.

Относно прелюдия 8-часов работен ден в клуба, Балъков разяснява: „ Това не е моя идея, а е идея на клубното управлението. На всички, които дават отговор за клуба и слагат разпоредбите. Много диалози се водят, всяка седмица се разяснява какво се прави, за какво се прави. В тези диалози се раждат и такива идеи”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР