Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино сподели, че решението дали да

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино сподели, че решението дали да
Коментари Харесай

Почетино: Решението за Кейн ще бъде трудно

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино показа, че решението дали да заложи на Хари Кейн в нахлуване във финала за Шампионската лига против Ливърпул ще бъде доста мъчно. Английският национал не е играл футбол в последните няколко седмици поради контузия, само че към този момент тренира и може да стартира даже като титуляр за „ шпорите” на „ Уанда Метрополитано”.

„ Имаме една подготовка довечера и по-късно ще решим. Нормално е да ме питате за Кейн. Трудно е за вас да се поставите на моето място или на това на други треньори. Нормално е, не е елементарно. Вземането на решение в никакъв случай не е елементарно. Последните мачове, които изиграхме, четвъртфиналите, полуфинаите, във всеки мач би трябвало да вземаш решение”, разяснява Почетино.

„ Утре ще бъде следващото решение. Със сигурност имаме цялата информация за обстановката, всеки един подробност. Ще вземем май-доброто решение, с цел да спечелим. Най-болезнената обстановка във футбола е, че можеш да избереш единствено 11 играчи”, продължи той.

„ Изключителен почит за всички играчи, които са определени. Ние желаеме да го покажем. Трудните решения са мъчителни, само че те са част от моята работа – да избера стартовите 11 и да се опитам да спечелим мача”, сподели още Маурисио Почетино.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР