Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино похвали нападателя Хари Кейн, който

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино похвали нападателя Хари Кейн, който
Коментари Харесай

Почетино: Кейн направи страхотен мач

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино похвали нападателя Хари Кейн, който осъществя хеттрик при триумфа над АПОЕЛ в Никозия с 3:0 в среща от Шампионската лига по футбол.

" Мачът изобщо не беше лек. Съперникът беше мощно стимулиран, само че за нас беше извънредно значимо да победим. Нямахме право да губим точки в тази дуел и тимът като цяло сподели добър футбол. Много не зарадва представянето на момчетата, които по принцип играят по-рядко. Разбира се, удовлетворен съм и от хеттрика на Кейн. Той направи страховит мач. Хубаво е, тъй като в други срещи сме доминирали, създавали се доста положения, само че не сме успявали да ги вкараме. Този път реализацията беше на нужното равнище ", разяснява Почетино.

Героят Кейн сподели, че хеттрикът е спомагателна премия за него.

" Аз и моите съотборници можем да се гордеем с такива мачове. Старая се да отбелязвам във всяка среща, само че всеки хеттрик е спомагателна премия. Имахме преимущество пред противника в успеваемостта, а това е доста значим съставен елемент в Шампионската лига. Разполагаме с доста добър състав и във всеки един миг всеки е подготвен да влезе на терена и да способства. Победа с 3:0 като посетител постоянно е добър резултат, без значение от съперника ", сподели Кейн. Шампионска Лига 2 кръг, вторник 26 септември  АПОЕЛ Никозия 0:3краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР