Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо ще разкрие част от методите

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо ще разкрие част от методите
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Сега ще видите луд ли съм

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо ще разкрие част от методите си в документална поредност на " Амазон Прайм " за клуба. Португалецът споделя, че в фрагментите " няма нищо подправено ". Според него там ще се види " същинския " Моуриньо и филмът ще покаже дали е вманиачен или не.

Продукцията ще покаже фрагменти зад кулисите на работата в Тотнъм. Тя обгръща първите девет месеца на Моуриньо в клуба, а наставникът се надява филмът да промени визията на хората за него.

" Ако хората гледат единствено клипът, който беше пуснат, те ще си помислят, че съм вманиачен. Ако гледат кино лентата, ще видят същинския Жозе. Няма нищо подправено. Много хора имат несъмнено виждане за мен и в този момент могат да видят дали то е правилно ", показа мениджърът.

Той признава, че от време на време се е чувствал необичайно по време на фотосите. " Понякога се усещаш да си мислиш: " Това е нещо, което не желая хората да схващат, нещо интимно. Не желая те да знаят толкоз доста за детайлите на работата ми, само че се научихме да живеем с това и беше наред.

Съблекалнята е като храм. Преди казвахме, че каквото се случи в нея, остава там. Хората ще имат опция да видят диалозите с футболистите на почивката, както всички хубави, неприятни и луди моменти. Даваме на хората достъп до неща, които нормално не са на показ. Обещавам ви, че всичко е действително, няма нищо квалифицирано авансово ".

Моуриньо изяснява и по какъв начин се стимулира след съвсем две десетилетия като треньор на някои от най-големите тимове. " Първо, аз съм доста млад. Хората ме считат за доста остарял, тъй като работя на това равнище от 2002 година, само че не съм. Много съм млад за футболен управител. Това е работа, в която ставаш по-добър с годините и опита. Вече не работя импулсивно, по-добре управлявам страстите си. Мисля, че взимам по-добри решения.

Ти не си състезател. Няма потребност тялото да работи по същия метод, имаш потребност от мозъка си. Не би трябвало да скачам, да търча 90 минути, а би трябвало да мисля. Един треньор става все по-добър с времето досега, в който мотивацията си отиде. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР