Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо намекна, че в клуба обмислят

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо намекна, че в клуба обмислят
Коментари Харесай

Моуриньо намекна за намаляване на заплатите в Тотнъм

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо загатна, че в клуба обмислят понижаване на заплатите за идващия сезон. Португалецът призна, че всичко ще зависи от това по какъв начин ще се показа тима до края на сезона и дали ще успее да се класира за евротурнирите.

" В момента не мислим за понижаване на заплатите. Предстои ни месец, в който ще играем футбол през три дни, като ще опитаме да приключим допустимо най-високо в класирането. Ако се класираме за Шампионската лига, ще помогнем доста на клуба. Ако се класираме за Лига Европа отново ще помогнем, само че по-малко. Ако не се класираме за Европа, няма да помогнем на клуба да получи нужните финансови приходи. Затова в този момент мислим единствено за резултатите, представянето ни и довеждане докрай на сезона по най-хубавия метод. След това играчите ще решат какво да създадат. Аз постоянно ще ги поддържам ", разгласи Моуриньо.

" Аз постоянно съм подкрепял решенията на клуба и на играчите. Техните решения са мои решения. Така че няма никакъв проблем ", добави експертът.

Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР