Мениджърът на Тотнъм Хотспър Маурисио Почетино призна, че няма намерение

...
Мениджърът на Тотнъм Хотспър Маурисио Почетино призна, че няма намерение
Коментари Харесай

Почетино се завъртя изцяло: Искам в Тотнъм следващите пет години

Мениджърът на Тотнъм Хотспър Маурисио Почетино призна, че няма желание да си потегля от тима и желае да остане в Северен Лондон за идващите пет години. Аржентинецът е под огромно напрежение за поста си, откакто „ шпорите” изгубиха с 2:7 през седмицата от Байерн Мюнхен в Шампионската лига и е допустимо финалистът от предходната година да не продължи към елиминациите на шампионата. Наставникът има огромни разминавания с президента на клуба - Даниел Леви, който несъмнено не извършва нужните претенции на треньора за трансферната му политика. Именно по тази причина в последните месеци небрежно се разтръбиха информациите, че е прекомерно евентуално аржентинецът да се разкара от Лондон и да се завърне в Испания, отпред на Реал Мадрид.

Лондончани бяха изхвърлени от Карабао Къп след дузпи от четвъртодивизионния Колчестър Юнайтед през предишния месец, а тимът надалеч не е непрекъснат в резултатите си в Премиършип.

Почетино приказва на брифинг пред мача с Брайтън, че е доста значимо в този миг тимът да остане обединен, макар проблемите, които има. Брайтън посреща Тотнъм в първи мач от кръга в Премиършип, а срещата може да наблюдавате онлайн по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

„ Това е момент, в който би трябвало да сме задружни. Приемам мнението на хората. Когато не печелиш, освен в Тотнъм, се случват рецензиите. Нормално е за играта, а хората имат мнение. Всеки би трябвало да приказва. В края на краищата пък ние би трябвало да оправим обстановката. Нямам подозрения, че това ще стане и ще намерим метод да се върнем към победния път още веднъж – нямам съмнения”, призна Поч.

„ За последните пет години и половина приказваме за моето бъдеще на всяка конференция. Надявам се, че още ще приказваме, защото съм подготвен да остана минимум още пет години в клуба”, приказва Почетино.

Отборът има и освен спортно-технически проблеми, откакто Кристиан Ериксен и Тоби Алдервайрелд са с изтичащи контракти след края на този сезон. Към този миг дуото няма желание да удължава престоя си на „ Тотнъм Стейдиъм”. Ян Вертонген е в същата позиция и се чака тримата да изоставен тима.

 Ян Вертонген и Кристиан Ериксен
източник: Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР