Мениджърът на Рос Каунти Дерек Адамс се нахвърли срещу стандарта

...
Мениджърът на Рос Каунти Дерек Адамс се нахвърли срещу стандарта
Коментари Харесай

Ядосан шеф се нахвърли върху шотландския футбол и каза, че отборът от Лига 2 е бил 100 пъти по-добър

Мениджърът на Рос Каунти Дерек Адамс се нахвърли против стандарта на футбола в Шотландия в изумително изявление след мача.

Неговият тим беше повален в 97-ата минута от Дънди, който завоюва с 1-0 с помощта на късен гол на Джо Шонеси в събота. Адамс напусна Моркамб през ноември, с цел да се завърне за трети интервал в тима на шотландската Висша лига и да размени уволнения Малки Макей.

Той остави Моркамб девети във Втора лига – четвъртото равнище на британския футбол – с цел да поеме тим които в този момент са девети във висшия дивизион на шотландския футбол. Но Адамс счита, че остарелият му тим, който изпадна от Лига 1 предишния сезон, играе на доста, доста по-високо равнище от Рос Каунти.

„ Ние бяхме по-добрият тим и имахме по-добри шансове през целия следобяд, само че това не лишава нищо от обстоятелството, че играта беше в действителност неприятна “, сподели Адамс пред BBC. „ Стандартът е фрапантен. Това е една от най-лошите игри, които съм виждал. Върнах се тук и видях стандарта и си помислих „ Уау, има ли ша...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР