Мениджърът на отказа да говори за спечелване на титлата в

...
Мениджърът на отказа да говори за спечелване на титлата в
Коментари Харесай

Солскяер остана доволен от победата, но не мисли още за титла

Мениджърът на отхвърли да приказва за продобиване на купата в Англия, макар че след успеха с 2:1 на отборът му се изравни на върха в класирането с водача с по 33 точки.

" Щастливи сме от тази победа, несъмнено ", сподели норвежецът пред ББС. " Показахме, че през последната година напреднахме доста. Влизаме във все по-добра форма. Играчите са в най-хубавите си години и са гладни за триумфи. Виждам, че всеки ден на подготовка те идват с желанието да научат нещо ново и да дадат най-хубавото от себе си в деня на мача. Личи си какъв брой фокусирани са ", добави Солскяер.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед обаче имаше и забележки към играта на тима в обособени моменти, най-много в заключителната част на мача, когато Астън Вила на няколко пъти бе покрай изравняването.

" Мисля, че оставихме играта прекомерно отворена в края. Пропуснахме няколко шанса да вкараме трети гол и да решим всичко. Опитвахме се да вършим шоу осъществявания, вместо просто да държим топката. Доволен съм въпреки всичко, че запазихме успеха и трите точки. В края на мача направи съдбоносен шпагат, който евентуално ни запази две точки ", призна Солскяер. Премиър лийг 17 кръг, петък 1 януари  Манчестър Юнайтед 2:1краен резулат  Астън Вила
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР