Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау заяви, че все още не

...
Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау заяви, че все още не
Коментари Харесай

Все още не е ясно дали Исак ще може да дебютира срещу Ливърпул

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау съобщи, че към момента не знае дали новото попълнение Александър Исак ще може да вземе присъединяване в утрешното посещение на Ливърпул от петия кръг на Висшата лига. 22-годишният швед бе притеглен за рекордната за клуба сума от 58 милиона лири от Реал Сосиедад в петък, само че не съумя да дебютира в неделното тъждество 1:1 с Уулвърхамптън, защото работната му виза не е подготвена. Хау разкри, че няма изясненост какво става с документа и евентуално обстановката ще остане такава най-малко до към два часа преди старта на срещата. 

" Все още не знаем каква е обстановката към работната виза на Исак. Но доста се надявам той да може да играе. Би било отлично, в случай че това се случи, само че всичко е в ръцете на други хора. Ще създадем всичко, което зависи от нас, само че не мога да дам никакви гаранции ", сподели 44-годишният Хау. " Всичко ще се реши 75 минути преди мача. Тогава би трябвало да обявим състава. Сега можем единствено да чакаме и да се надяваме ", добави мениджърът. 

Хау обезверено се нуждае от поддръжка в офанзива, защото централният нападател Калъм Уилсън е с травма от дуела с Манчестър Сити и ще почива няколко седмици, а с разтежение след срещата с Уулвърхамптън през уикенда е и крилото Ален Сен-Максимен, който напусна " Молиню " накуцвайки. Под въпрос е и централният халф Бруно Гимараеш - различен от основните играчи на " свраките ". 

" Винаги ще има проби и тествания, само че би трябвало да намериш метод да съставиш проект и да се пребориш с тях ", добави Хау. Той призна, че аварийният вратар Мартин Дубравка е пред трансфер в Манчестър Юнайтед, само че добави, че е желал да задържи словака в състава си. " Не е допустимо постоянно да се случва това, което желая аз или клубът. Трябва да гледаме и гледната точка на играчите. Понякога има повече от една вероятност. Във футбола няма съвършен свят. Трябва да вземаш решения. Клубът взе своето и аз и моят екип го поддържаме. Ясно е, че ми се желае в тима да имаме повече качествени вратари и Мартин безспорно е един от тях. Но както споделих, би трябвало да разберем и неговата позиция ", приключи Еди Хау. 

След четири кръга Нюкасъл заема седмо място във Висшата лига с 6 точки след една победа и три равенства.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР