Мениджърът на Нотингам Форест Стив Купър е сред обсъжданите варианти

...
Мениджърът на Нотингам Форест Стив Купър е сред обсъжданите варианти
Коментари Харесай

Мениджърът на Нотингам Форест е вариант за наследник на Конте

Мениджърът на Нотингам Форест Стив Купър е измежду обсъжданите разновидности за евентуален правоприемник на Антонио Конте в Тотнъм. Договорът на италианеца изтича след края на сегашния сезон, като за момента няма никакви индикации, че може да преподпише. „ Шпорите “ могат да удължат договора с 12 месеца, само че информациите са, че в клуба нямат предпочитание да се възползват от тази алтернатива. 

Според „ Дейли Мейл “ Маурисио Почетино си остава най-големият любимец за поста. Той бе уволнен от Тотнъм през ноември 2019, само че резервира положителни връзки с Даниел Леви и е доста евентуално да се завърне. Купър обаче също имал много поддръжници в управлението на „ шпорите “, макар че досега има единствено 25 мача в Премиър лийг. 43-годишният експерт, завоюва с някогашния европейски първенец промоция през предишния сезон, подписа нов тригодишен контракт през октомври, тъй че Тотнъм ще би трябвало да заплати наказателна клауза, в случай че изборът падне върху него.

Треньорът на Айнтрахт Франкфурт Оливер Гласнер също е измежду спряганите имена.

Междувременно Конте най-накрая се завърна в Лондон, откакто досега се възстановяваше след интервенция. Той ще води тима в конфликта с Милан от 1/8-финалите на Шампионска лига.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР