Мениджърът на направи първия си коментар след потвърждението на неприятната

...
Мениджърът на направи първия си коментар след потвърждението на неприятната
Коментари Харесай

Клоп: Ще чакаме Вирджил, както добра съпруга чака мъжа си, който е в затвора

Мениджърът на направи първия си коментар след потвърждението на неприятната вест за тежката травма на. Холандецът е със скъсани кръстни връзки и скоро би трябвало да се подложи на интервенция. От " " отхвърлят да слагат периоди за неговото възобновяване, само че е доста евентуално Ван Дайк да пропусне целия оставащ сезон.

" Все още не е ясно по кое време тъкмо ще бъде интервенция. Някои неща обаче са ясни и едното от тях е, че той ще отсъства известно време. Не желаеме да слагаме никакви времеви рамки, тъй като всеки състезател е друг. Но той ще бъде навън задоволително дълго време.

Вирджил ще го преодолее, на 100%. Ако желаете, можем да кажем, че през днешния ден към този момент е първият ден от неговото възобновяване. Той е ОК. Играчите постоянно обичат по-скоро да са сами в подобен миг, изключително първоначално. Достатъчно дълго съм в тази работа, с цел да знам това. Аз самият съм имал тъкмо същата травма. Тогава не ти се приказва доста. Но ние, несъмнено, сме е непрестанен контакт. всяко време сме разполагаем за него и той го знае. Ще го чакаме, както добра брачна половинка чака мъжа си, когато той е в пандиза. Междувременно ще създадем всичко, което можем, с цел да го улесним оптимално ", разяснява Клоп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР