Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че не

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че не
Коментари Харесай

Солскяер: В момента класирането не ме притеснява

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер съобщи, че не е изключително обезпокоен от мястото на тима му във краткотрайното класиране във Висшата лига. Вчера " алените дяволи " приключиха наедно 2:2 с Астън Вила, което им отреди деветото място в подреждането.
 Манчестър Юнайтед приключи 2:2 с Астън Вила във Висшата лига
Нова доза отчаяние за Манчестър Юнайтед

" Червените дяволи " стигнаха единствено до 2:2 против Астън Вила

" Не бих седял тук и да приказвам, че сме пети, в случай че бяхме вкарали още един гол и бяхме спечелили мача. В момента класирането не ме тормози, тъй като тимовете са много начесто. За мен е по-важно представянето ни. Искам да видя поредност от положителни игри. В много мачове успявахме да поведем, само че не и да спечелим. Шест или седем пъти водехме с 1:0, 2:1 или 3:2. Трябва да намерим метод да печелим тези дуели ", съобщи Солскяер.

Личи си, че сме по-близо до успехите, в сравнение с до загубите. За да наклоним везните в наша изгода, би трябвало да работим над разнообразни неща. През първото полувреме не играхме добре. Разочарован съм, тъй като множеството от титулярите бяха на терена, до момента в който в Казахстан играха младите. Не играхме сплотено като тим. Трябваше да се представим по-добре. Момчетата ще се научат и ще се развият. Но непостоянството е типично за младите. Трябва да станем по-силни като тим. Астън Вила провежда много контраатаки ", показа още Солскяер.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР