Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер очевидно нямаше нищо

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер очевидно нямаше нищо
Коментари Харесай

Солскяер зачекна Ливърпул: Няма да чакаме 30 години за следващата титла

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер явно нямаше нищо срещу да започва психическа война преди днешното домакинство против Ливърпул от 9-ия кръг на Висшата лига. Норвежецът изрази убеденост, че колкото и да е тежко актуалното положение на Юнайтед, клубът сигурно няма да направи пауза от 30 години до спечелването на идната си купа на Англия.

Време е за класиката - Манчестър Юнайтед против Ливърпул

Именно от толкоз време мърсисайдци не се ставали първенци на страната, като последният им шампионски трофей датира от сезон 1989/1990. През предишния сезон „ червените” бяха извънредно покрай привършване на черната серия, но изгубиха борбата против Манчестър Сити с една точка – 97 против 98. Така Ливърпул стана единственият отбор в историята реализирал 30 победи и позволил единствено 1 загуба в акцията, който не съумява да се окичи с короната.

Сега Ливърпул е единственият отбор без изпусната точка след първите 8 кръга на сезон 2910/2020 и наподобява като любимец против Юнайтед на „ Олд Трафорд”, още повече като се има поради най-лошия старт, който „ алените дяволи” вършат от 3 десетилетия насам.

„ Сигурен съм, че ще се върнем на правилния път и ще спечелим лигата. Убеден съм, че няма да чакаме 30 години, до момента в който това се случи отново”, съобщи Солскяер на конференцията си преди мача.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР