Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е водил разговори

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е водил разговори
Коментари Харесай

Оле си е говорил с Ериксен дали му се играе в Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е водил диалози с Кристиан Ериксен през лятото, с цел да разбере дали датчанинът желае да заиграе за „ алените дяволи”. Контактът е бил сбъднат, само че не е говорено Ериксен да пристигна на „ Олд Трафорд” през това лято, а по-скоро норвежецът е желал да сондира опцията дали самият състезател желае да премине в отбора му.

Контрактът на плеймейкъра на Тотнъм Хотспър изтича през лятото на 2020-а година, а към този миг договарянията за удължаването не са водени.

Manchester Evening News твърди, че Солскяер е приказвал особено с 27-годишния състезател за евентуален трансфер през идващото лято. В договарянията е било и разискано желанието на играча да укрепи някой всред Барселона и Реал Мадрид в Испания.

Именно Реал Мадрид е свързван свирепо с прекосяване на Ериксен в испанската столица, а „ кралския клуб” може да направи прехвърлянето до края на август месец, защото прозорецът на Иберийския полуостров е отворен. Италианският първенец Ювентус също желае да вземе юношата на Аякс, който ще може да договаря умерено от месец януари, в случай че няма подписан нов контракт с клуба от Северен Лондон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР