Мениджърът на Манчестър Юнайтед не спести нищо на играчите си

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед не спести нищо на играчите си
Коментари Харесай

Жозе: Нелепо е да ни вкарат само 15 секунди след началото

Мениджърът на Манчестър Юнайтед не спести нищо на играчите си след провалянето с 0:2 от Тотнъм в най-интригуващия дуел от 25-ия кръг на Висшата лига. Португалецът показа, че не е обикновено отборът му да допусне гол единствено секунди след началото на срещата.

Поражението на „ алените дяволи”, съчетано с успеха на водача Манчестър Сити, усили пасива им на 15 точки. Специалния съобщи, че в профил е изглеждало по този начин, като че ли неговите футболисти са не запомнили всичко, което са си говорили по време на тактическия анализ преди срещата.

Безличен Манчестър Юнайтед се сгромоляса на "Уембли "

„ Не смятам за напълно обикновено да допуснем гол по този начин, както ние го сторихме единствено след 15 секунди игра”, сподели Моуриньо.

„ Особено неуместно е, тъй като играчите гледаха тези неща, анализирахме съперниците и работихме върху техните динамичност и нормални офанзиви. Моите играчи чакаха дългата топка, знаеха и че Хари Кейн към този момент търси позиция в половината ни. Бяхме наясно с всичко.”

„ В последна сметка не пресирахме топката – първа неточност. Не спечелихме въздушния двубой – втора неточност. Не спечелихме и втората топка на земята – трета неточност. Не покрихме и включването на Ериксен – четвърта неточност. Четири неточности в границите на 15 секунди и към този момент падаш с 0:1 против един добър тим. След това смятам, че показахме добра реакция”, добави Моуриньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР