Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана доволен от победата

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана доволен от победата
Коментари Харесай

Моуриньо: Не сме достатъчно стабилни

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана удовлетворен от успеха с 2:1 над Евертън, само че все пак имаше и забележки към своите играчи. Той съобщи, че тимът му не е задоволително постоянен, колкото би му се желало.

" Играем добре, само че не сме толкоз постоянни, колкото ми се желае. Липсва ни оня инстинкт на убийци. Някои тимове основават три положения и бележат три гола. Други пък задържат топката добре и могат да резервират " чисти " мрежи във всеки мач. За нас наподобява като съвсем невъзможна задача да не допуснем гол, макар че имаме свръхестествен вратар, а също така ни е мъчно и да бележим попадения ", съобщи Моуриньо.

Специалистът разяснява и дузпата, която Пол Погба извърши и пропусна, само че по-късно съумя да открие резултата при добавката. Той счита, че французинът би трябвало да промени метода, по който стреля от бялата точка.

" На мен ми харесва, че той има предпочитание да бие дузпи. Не одобрявам играчи от отбора " Мики Маус ", които ги е боязън и не смеят да застанат зад бялата точка. Обичам смелите футболисти, които не ги е боязън да бият дузпи. Дали той може да усъвършенства метода си на осъществяване? Да, по този начин мисля. Вратарите не мърдат и чакат да видят къде ще стреля, тъй че той би трябвало да си вземе поука от това. За мен обаче е най-важно, че идващия пък като получим дузпа, той още веднъж ще желае да я извърши ", счита португалецът.

Премиър лийг 10 кръг, неделя 28 октомври  Манчестър Юнайтед 2:1краен резулат  Евертън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР