Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не крие разочарованието си

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не крие разочарованието си
Коментари Харесай

Моуриньо недоволства: Ливърпул купува наред, а ние изоставаме - чака ни тежък сезон

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не крие разочарованието си от селекцията досега. Преди контролата против Байерн (Мюнхен), изгубена с 0:1, португалецът намерено прикани спортния шеф на клуба Ед Уудъурд да му обезпечи мечтаното попълнение в центъра на отбраната. Специалния даде за образец историческия противник Ливърпул, който укрепи състава си с няколко качествени футболисти през лятото и предвижда, че в случай че Юнайтед не предприеме нещо в последните дни до затварянето на трансферния прозорец, тимът го чака тежък сезон.

“Той (Уудъурд - б.р.) знае какво желая. Наясно съм, че прави всичко по силите си. Има още няколко дни, в които ще изчакам да видя какво ще се случи”, съобщи Моуриньо. - Отборите, с които би трябвало да се конкурираме, или към този момент имат доста мощни сформира - Челси, Тотнъм, Манчестър Сити, или влагат огромно, като да вземем за пример Ливърпул, които купуват всичко и всеки. Ако ние не се подсилим, сезонът ще е доста труден”.
Jose Mourinho on Liverpool:

“They are buying everything and everybody.”

“ If we don't make our team better it will be a difficult season for us. "

Net spend since summer 2016:

Jurgen Klopp: £114m
Jose Mourinho: £307m

@bet365 pic.twitter.com/pPOZMFE9hu
— SPORF (@Sporf) 5 август 2018 година
Фактите обаче опровергават Моуриньо, най-малко във връзка с сравнението с Ливърпул. от лятото на 2016 година до момента мърсисайдци са дали за нови футболисти 114 млн. паунда или близо три пъти по-малко от изхарчените от Юнайтед 307 млн.

Това лято “червените дяволи” заплатиха 59 млн. за халфа на Шахтьор (Донецк) Фред и 22 млн. за младока Диого Далот от Порто. Жозе обаче желае на първо място потвърден централен бранител, а разновидностите са Тоби Алдервейрелд и Хари Магуайър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР