Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо иска в клуба да

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо иска в клуба да
Коментари Харесай

Моуриньо иска трима нови през януари

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо желае в клуба да бъдат привлечени трима нови играчи през януарсикя трансферен прозорец. Според информация на “Mail Online”, португалецът чака на “Олд Трафорд” да дойдат двама бранители и един атакуващ халф.

В отбрана Специалния желае укрепване на двата бека. Макар да разполага с Люк Шоу, Матео Дармиан, Маркос Рохо, Ашли Йънг, Антонио Валенсия и поливалентните Маркос Рохо, Дейли Блинд и Виктор Линдельоф, Моуриньо желае нови футболисти.

Мениджърът не е изключително удовлетворен и от представянето на Хенрих Мхитарян и Хуан Мата в атакуващ проект и търси футболист, който да извършва тяхната роля на терена.

В същото време обаче Моуриньо рискува да влзезе в спор с шефовете на “Олд Трафорд”, в случай че продължава да подлага на критика техните способи на работа. Той насочи обръщение към тях след мача с Евертън, настоявайки за нови прехвърляния.

“Не знам какво се случва с прехвърлянията. В сегашния миг се намираме в сложна обстановка. Може би след две-три седмици нещата ще се възстановяват и ще дишаме по-спокойно. Може да подобрим нещата в този момент, а може и да чакаме до лятото. Ако някой бъде притеглен, той ще е добре пристигнал. В противоположен случай, ще продължим да се борим с играчите, с които разполагаме”, съобщи Моуриньо.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР