Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, нанесе удар

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, нанесе удар
Коментари Харесай

Тен Хаг унижи Роналдо, феновете призоваха португалеца да последва Пике

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, нанесе удар по Кристиано Роналдо след загубата от Астън Вила. Португалецът носеше капитанската лента, макар че Тен Хаг призна, че е имал друг проект.

Португалецът сигурно не е останал доволен от подобно пояснение.

„ Хари Магуайър остана на аварийна пейка и е известно, че той е нашият първи капитан. Мислех, че Давид де Хеа би трябвало да бъде капитан, тъй като той е същински водач, само че той е вратар и е надалеч от множеството играчи, което в действителност не ми харесва. Мислех да дам капитанската лента на Каземиро, само че той към момента не приказва добре британски, тъй че в последна сметка взех решение да направя Роналдо капитан “, сподели Тен Хаг след мача. 

Роналдо не впечатли изключително с вчерашното си показване против Астън Вила, а разочарованите почитатели на Манчестър Юнайтед след мача даже споделиха на португалеца, че е най-добре да последва образеца на Пике и да приключи кариерата си.

Опитният 37-годишен нападател е изиграл 16 мача във всички надпревари до момента през сезона, само че в множеството случаи е запаса. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР