Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е уверен, че

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е уверен, че
Коментари Харесай

Тен Хаг каза кое трябва да помогне на Ман Юнайтед да бие Фулъм

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг е убеден, че опитът, който натрупа отбора му през този сезон в шампионата за купата на Лигата и в елиминациите на Лига Европа, ще помогне за това " алените дяволи " да отстранят Фулъм на четвъртфиналите в шампионата за купата на Англия.

В неделя Юнайтед приема лондончани с вярата да продължи битката за три трофея през този сезон. Възпитаниците на Ерик загар Хаг към този момент завоюваха купата на Лигата, а в Лига Европа се класираха на четвъртфиналите, в които ще срещнат испанския Севиля. Евентуална победа над Фулъм ще резервира живи очакванията на Тен Хаг за требъл в първия му сезон като управител на " Олд Трафорд ".

" Требълът е огромна мотивация за нас. Ние се насладихме на успеха над Нюкасъл на " Уембли ", на това да печелим титли и това е нашето гориво за всеки идващ мач. Това е концепцията, която ни води и която ни дава спомагателна сила, с цел да победим Фулъм. Заключения ще можем да вършим след мача в неделя, само че сега се борим на три фронта и желаеме това да остане по този начин, тъй че неделният мач е от голяма значимост за нас ", изясни нидерландецът на конференцията преди мача.

Тен Хаг изрази удовлетворение и от представянето на нападателя Маркъс Рашфорд, който в четвъртък осъществя победния гол в дуела с Бетис от Лига Европа. По този метод британският национал към този момент има 19 гола след края на международното състезание в Катар при започване на декември.

" Маркъс прогресира доста през този сезон. Той не бе в най-хубавата си форма при започване на акцията, само че той съумя да построи основа, с която да помогне освен на себе си, само че и на целия тим с головете си и успехите, които ни носят те ", изясни Тен Хаг.

Нидерландецът изрази страдание от обстоятелството, че няма да може да разчита на Каземиро в идния дуел с Фулъм. Бразилският халф получи червен картон в мача със Саутхямптън и му следва наказване от четири срещи.

" Играхме задоволително доста мачове без Каземиро и в много от тях изглеждахме добре. Но постоянно бих предпочел да имам разполагаем Каземиро в състава, тъй като той е човек с голямо въздействие върху нашата игра ", приключи Ерик загар Хаг./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР