Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е наложил вето

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е наложил вето
Коментари Харесай

Тен Хаг наложил вето на евентуална продажба на Виктор Линдельоф

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг е наложил несъгласие на възможна продажба на Виктор Линдельоф, оповестява италианският публицист Фабрицио Романо. Шведският централен защитник е бил обект на мощен интерес от страна на Айнтрахт (Франкфурт), само че нидерландският ментор не е желал и да чуе за възможна разлъка с него. През януари тази година запитвания за Линдельоф дойдоха от страна на Атлетико Мадрид и Интер, само че отговорът бе еднакъв. 

Наставникът на “червените дяволи ” желае да се раздели един от централните си бранители, само че това е Хари Магуайър. Английският защитник загуби титулярното си място през тази година и “червените дяволи ” му търсят нов тим с вярата да си върнат най-малко част от вложените 80 милиона паунда в него.
 В Ман Юнайтед обмислят да пратят Грийнууд чартърен, Италия и Испания са евентуалните дестинации В Ман Юнайтед обмислят да пратят Грийнууд чартърен, Италия и Испания са евентуалните дестинации
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР