Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Ерик тен Хаг, обясни причините

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Ерик тен Хаг, обясни причините
Коментари Харесай

Тен Хаг обяви причините за загубата от Брайтън

Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Ерик загар Хаг, изясни аргументите за провалянето от Брайтън, което пристигна в самия завършек на срещата. Алексис Мак Алистър вкара победния гол от дузпа надълбоко отвън добавеното време на срещата на стадион „ Амекс ”.

Според Тен Хаг, множеството пропуски пред вратата на домакините са коствали най-малко точката за „ алените дяволи ” в мача. Нидерландецът въпреки всичко изрази вяра, че „ всичко е в техни ръце ” и тимът ще успее да се класира за Шампионска лига през новия сезон.

„ Трябваше да бъдем по-клинични при възможностите си, които имахме през първото полувреме. В края допуснахме гол, което е недопустимо. Нямахме и шанс, тъй като нямаше нарушаване, от което пристигна ъгловият удар, а по-късно и центрирането, след което стана дузпата. Нямаше по кое време да реагираме и би трябвало да го създадем в неделя. Имахме чисти благоприятни условия за гол. Страхотни благоприятни условия, една трябваше да влезе.

Нямам терзания по отношение на отбелязването на голове. Трябва просто да запазим фокуса. В последна сметка, в случай че не можеш да спечелиш, тъй като пропускаш своите шансове, то тогава не губи мача.

Дузпата бе за игра с ръка. Може би Шоу загуби баланс или бе изблъскан откъм гърба. Ядосан съм поради свободния удар преди ъгловия удар, това не беше никакъв фал. Имаше доста неприятни единоборства довечера. Не желая да приказвам за реферите, не става дума за тях, ние просто трябваше да си приключим ситуациите. Трябваше да бъдем клинични и да не вършим грешките в края. Всичко е в наши ръце и би трябвало да реагираме. Ще си научим уроците от довечера и продължаваме ”, сподели още Тен Хаг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР