Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна, че е сбъркал

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна, че е сбъркал
Коментари Харесай

Пеп: В началото сбърках с Кансело, но сега сме в отлични отношения

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна, че е сбъркал с метода към Жоао Кансело след прехвърлянето му от Ювентус през 2019 година и това е причина за сложната му акомодация в клуба. Кансело рядко получаваше късмет за изява при започване на престоя си при "гражданите ", само че последователно се наложи като един от главните играчи и неотдавна преподписа контракта си до 2027 година.

"Всички знаят какъв брой значим е Жоао за нас след всичко, което стори за тима през последните два сезона. В началото не се разбирахме по доста въпроси, отчасти поради мои неточности, само че в този момент той е извънреден и се веселя, че избра да остане в Сити в идващите години. Сега се познаваме доста по-добре. Към всеки състезател би трябвало да се отнасяш друго. Кансело има огромно сърце и е доста сензитивен. Трябваше ми повече време да го опозная ", разяснява Гуардиола на конференция преди конфликта с Фулъм за ФА Къп.

Специалистът поздрави управлението на Сити за прехвърлянето на Хулиан Алварес от Ривър Плейт. 22-годишният нападател ще остане в Буенос айрес чартърен до юли, след което ще се причисли към "гражданите ". "Алварес можеше да играе за нас още в този момент, само че имаме доста играчи и за него най-хубавият вид беше да остане в Ривър Плейт. Щастлив съм, че осигурихме услугите на този надарен млад състезател ", сподели Гуардиола.

За мача против Фулъм на следващия ден под въпрос е нападателят Габриел Жезус, който се завърна в Сити с лека травма от уговорките си към бразилския народен тим.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР