Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола избегна всякакви разговори за

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола избегна всякакви разговори за
Коментари Харесай

Гуардиола отказа да говори за трансфер на Хари Кейн

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола избегна всевъзможни диалози за трансфер към Хари Кейн, като съобщи, че нападателят е състезател на Тотнъм и би било неправилно да обсъждаме бъдещето му. Двата отбора ще мерят сили един против различен в неделя в мач от първия кръг на Висшата лига.

" Отговорих на въпрос за Кейн предходната конференция... Миналия път направих изключение, нормално не приказвам за прехвърляния. Това е всичко ", сподели Гуардиола.

Босът на Сити удостовери, че полузащитникът Кевин Де Бройне ще пропусне началото на сезона, защото се възвръща от травма на глезена, претърпяна, до момента в който игра за Белгия на UEFA EURO 2020.

Гуардиола разяснява положението на белгиеца: " Де Бройне се усеща все по-добре. Но ние към момента чакаме. Той не може да направи цялостна подготовка... ще забележим през идващите няколко дни ".

Очакванията за новото състезание на Пеп: " Всеки сезон, откогато съм тук, имам възприятието, че е по-силен, по-труден и с по-добри тимове от предходния. Всеки сезон, когато стартира, е ново предизвикателство ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР