Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола бе разочарован от равенството

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола бе разочарован от равенството
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола след загубата на точки срещу Саутхамптън: Бяхме брилянтни

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола бе отчаян от равенството 1:1 при гостуването на Саутхамптън, само че дефинира представянето на неговия тим като едно от най-хубавите за сезона.

" Играхме по-добре, в сравнение с в мача с Арсенал, когато спечелихме, а през днешния ден завършихме наедно. Понякога заслужаваш и не печелиш, само че методът, по който играхме тук, беше отличен. Саутхамптън е в действителност добър тим. Те са проведени, играят 4-4-2, с дълги топки, положително движение в контраофанзива, добре построяват офанзивите си... само че въпреки всичко бяхме брилянтни ", съобщи Пеп Гуардиола.

Равенството усилва преднината на Сити пред Ливърпул до 12 точки, само че футболистите имат два мача по-малко.

" Защо би трябвало да губим религия в това, което сме създали? Беше положително показване. Ще загубим още точки, само че методът, по който се държим, е доста добър. Хората ще кажат, че конкуренцията във Висшата лига не е завършила и това е добре за този тим. Предстоят ни доста сложни мачове, само че ще се опитаме да бъдем на равнище до края. Бих желал да имам преднина от 40 точки пред Ливърпул, само че това не е допустимо през януари. Не чаках да имам тази преднина, в този момент ще си починем и ще се върнем допустимо най-силни ", приключи испанецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР