Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола бе много щастлив след

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола бе много щастлив след
Коментари Харесай

Пеп: Изиграхме изключителен мач! Холанд трябваше да бие дузпата

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола бе доста благополучен след триумфа с 2:1 над Лийдс в дуел от 35-ия кръг на Висшата лига, след който отборът му събра 82 точки и е на 4 пред втория Арсенал.

„ Изиграхме извънреден мач ", сподели Гуардиола след мача на „ Етихад “.

„ Притежанието ни на топката беше в действителност положително. Първото полувреме беше извънредно. Може би не бяхме толкоз нападателни, колкото би трябвало. Второто полувреме...  не би трябвало да забравяме, че това са три мача в границите на шест дни и има много психическо напрежение. В края мачът може да завърши с дузпа. Но те вкарваха и ние трябваше да страдаме. Но ние играхме в действителност, в действителност добре “, проучва развоя на срещата испанският експерт.

Той разяснява и дузпата в 84-ата минута, която Илкай Гюндоган извърши в търсене на своя хеттрик, само че пропусна. Преди осъществяването Гуардиола погледна към Ерлинг Холанд и му изкрещя: „ Ти вземи топката ", само че норвежецът остави осъществяването на немския си съотборник.

„ Ерлинг е необикновен, желае да вкарва голове, само че в това време приятелите са значими. Той е толкоз благ и великодушен. Илкай в никакъв случай не е отбелязвал хеттрик и той искаше той да го направи. Той вкара два невероятни гола. Но в случай че е 4:0 при оставащи 10 минути минути, добре. Но при 2:0? Ерлинг е най-хубавият реализатор на дузпи сега, тъй че той трябваше да я извърши “, съобщи Гуардиола за тази обстановка, която можеше да коства успеха на отбора му.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР