Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, омаловажи значението на

...
Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, омаловажи значението на
Коментари Харесай

Гуардиола: Това е бизнес, а мачовете трябва да се печелят

Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, омаловажи смисъла на успеха над Шефилд Юнайтед с 2:0, макар че с нея отборът усили натиска върху водача във краткотрайното класиране Ливърпул. „ Гражданите “ към този момент са единствено с 2 точки по-малко от „ мърсисайдци “ в края на месец, в който изиграха девет срещи, в това число две в Саудитска Арабия за Световното клубно състезание.

„ Това, което сме създали в предишното, не значи, че ще се случи и в бъдеще. В момента бъдещето е да отпразнуваме Нова година, имаме три дни отмора и по-късно ни следва дуел с Хъдърсфийлд. Не гледаме по-далеч от това “, разяснява Гуардиола.

„ С изключение на два или три мача, ние бяхме по-добри от противниците си и не можахме да реализираме резултатите, които искахме. Но това е бизнес, а мачовете би трябвало да се печелят. Днес го направихме и съм доста удовлетворен за момчетата, защото месецът бе доста под напрежение “, сподели още испанският експерт.

„ Срещу Шефилд Юнайтед се справихме, само че на почивката не споделих и една дума за тактичност. Взех един стол и споделих на момчетата, че би трябвало да играят с усмивка на разположение и да се любуват на това, което вършат. Първите 15 минути на второто полувреме, бяха най-хубавите ни в мача “, добави Пеп Гуардиола, който похвали и Джак Грийлиш за отношението му след сложните моменти, последвали обира в къщата му преди няколко дни.

„ Позицията, в която се намираме е повече от добра. Ще губим и други мачове, само че същото се отнася и за Ливърпул. Ние ще се опитаме да загубим по-малко “, приключи мениджърът на Манчестър Сити.

. reacts to our home victory against the Blades
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР