Мениджърът на Лийдс Джеси Марш призна, че му е омръзнало

...
Мениджърът на Лийдс Джеси Марш призна, че му е омръзнало
Коментари Харесай

Джеси Марш: Омръзна ми, никога не съм губил толкова много мачове

Мениджърът на Лийдс Джеси Марш призна, че му е омръзнало тимът му да губи. Това стана преди гостуването на отбора на Ливърпул в събота.

Лийдс загуби четирите си последни мача във Висшата лига, а към този момент 8 срещи е без победа. 48-годишният американски треньор завоюва единствено 7 от 24-те си мача отпред на Лийдс, откакто размени Марсело Биелса пез февруари.

" Никога не съм губил толкоз доста - за 14 години като футболист и 13 години като треньор ", сподели Марш. " Омръзна ми и се пробвам да намеря метод ирачите да са на най-високо си равнище ", добави той.

" Уморен съм да играем мачове, в които в доста моменти сме по-добри от противника, само че си тръгваме с нищо. Омръзна ми да не се възползваме от моментите ни, когато сме по-добрият тим и да получаваме лесни голове ", призна той.
 Арсенал победи Лийдс с 1:0 във Висшата лига
Лидерът Арсенал продължава да мечтае след нова победа

Прекъснаха мача

Лийдс няма победа от август и е на 18-о място в зоната на изпадащите, като има 9 точки от 11 мача. Тимът загуби от Фулъм с 2:3 неделя.

Защитникът Стюърт Далас и халфът Адам Форшоу ще пропуснат мача с Ливърпул поради травми, а Марш разкри, че ще чака до последния миг за положението на Лео Хьелде, Джо Желхард, Родриго Морено, Луис Синистера и Тайлър Адамс.

" Ще забележим идващите 48 часа за всички тези играчи ", сподели американецът.

" Не виждаме уязвимост при Ливърпул. Ние имаме проект за мача и ще се опитаме да се придържаме към него и да се представим по най-хубавия метод ", сподели Марш.

" Ливърпул бе един от най-хубавите тимове в света в последните 4 или 5 години ", приключи Джеси Марш.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР