Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че може да обясни

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че може да обясни
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Нямам представа как загубихме срещу Нотингам

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че може да изясни представянето на отбора, само че не и резултата при вчерашната загуба на " алените " от Нотингам Форест с 0:1 в последния кръг на Висшата лига на Англия.

" Мога да обясня това показване, само че не и резултата. Не съм виждал мач, в който единият тим да има 4-5 чисти обстановки от статични положения. Трябваше да ги приключим. Трябваше да си решим мача, голът им беше след огромна неточност от наша страна ", съобщи германецът.

От състава на Ливърпул отсъстваха Тиаго, Дарвин Нунес и Диого Жота.

" Трябваше да създадем в действителност късни промени и като цяло доста промени. Това е мач, който би трябвало да спечелиш, само че в случай че правиш верните неща още веднъж и още веднъж, а ние не го направихме. Ето за какво загубихме дуела. Що се отнася до резултата, трябваше да покажем неизменност през днешния ден. Можехме да го реализираме, като завършиме своите обстановки ", добави Клоп.

Третата загуба на Ливърпул за сезона ги остави на седмо място в класирането с 16 точки от 11 мача, на 11 точки зад водача Арсенал.

" Огромен, голям удар, тъй като нямам визия по какъв начин можахме да загубим този мач, почтено казано. С всички промени, които трябваше да създадем, и с интензивната седмица зад тила ни беше ясно, че би трябвало да се борим. Момчетата го направиха ", разяснява още той.
 Нотингам победи Ливърпул с 1:0 във Висшата лига
Ливърпул с изненадваща загуба от Нотингам

Много контузени в лагера на мърсисайдци
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР