Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп вярва, че критиците прекалено рано

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп вярва, че критиците прекалено рано
Коментари Харесай

Клоп: Прекалено рано започнаха да оценяват Нунес и Холанд

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп има вяра, че критиците прекомерно рано започнаха да дават оценки на новите попълнения на мърсисайдци и Манчестър Сити Дарвин Нунес и Ерлинг Холанд.

" Преди пет седмици, когато започнахме подготовка и Дарвин изигра първия си мач за хората отвън клуба не изглеждаше добре. За нас не беше по този начин, само че и полуда какъв брой бързо дават оценки. Представете си някой да направи това на нас: " Първи работен ден, не се получи. Отивай си у дома, не желая да те виждам повече ", показа Клоп.

" Всеки може да види в този момент, че той е добър нападател. Той има доста сила, физически мощен е, механически е доста добър. Сега се е открил малко повече и е по-уверен в новата среда. Смешно е по какъв начин след успеха ни над Манчестър Сити започнаха въпроси дали Холанд ще вкарва и сходни неща. Една седмица като че ли е равна на 10 години във футбола ", сподели още германецът.

Клоп разяснява и проблемите на Ливърпул в халфовата линия. Тиаго Алкантара ще отсъства от терените към шест седмици, а Къртис Джоунс и Алекс Окслейд-Чембърлейн са контузени, до момента в който Наби Кейта до неотдавна беше с контузия. " Ако се откри верния състезател и има опция, ще го създадем, само че не го виждам. Вече имахме много диалози и не наподобява, че нещо ще се случи ", съобщи той по отношение на селекцията. " Доволен съм от силата, размера и качеството на състава, само че имаме травми. За това има разнообразни решения. Едно от тях е трансферният пазар, само че има смисъл единствено в случай че е верният състезател ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР