Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп прояви интересна гледна точка към

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп прояви интересна гледна точка към
Коментари Харесай

Клоп: Какво зная аз за коронавируса, аз съм треньор с бейзболна шапка?

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп прояви забавна позиция към въпрос на публицист обвързван с разразяващата се зараза от ковид, заявяйвак, че не схваща за какво неговото мнение по въпроса е значимо.

На конференцията след дуела с Челси от осминафиналите на ФА Къп, приключил с проваляне с 0:2 за неговите момчета немският специалсит беше запитан дали коронавирусът заплашва възможностите на неговия отбор да завоюва купата във Висшата лига. Клоп обаче не пожела да отговори, заявявайки, че не е способен по тематиката по никакъв метод.

"Не разбирам по какъв начин мнението на футболен управител по толкоз значима тематика е по някакъв метод значимо. Наистина не го разбирам ", стартира Клоп.

"Не е значимо какво споделят известните хора. Тази тематика би трябвало да се дискутира от експерти, не такива като мен, които нямат никакво мнение по тематиката. Хората, които имат разбиране, ще кажат какво е значимо и какво би трябвало да се направи ".

"Политика и ковид? Аз нося бейзболна шапка и имам рунтава брада. Наистина моето мнение е маловажно ", приключи експертът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР