Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че е бил истински

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че е бил истински
Коментари Харесай

Клоп: Бях притеснен от приказките за анулиране на сезона

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че е бил същински угрижен в моментите, в които на Острова се заприказва за опцията сезонът в Премиър лийг да бъде анулиран поради пандемията. " Червените " имат потребност от още единствено шест точки, с цел да си подсигуряват купата за първи път от 30 години. Първата от тези две крачки може да бъде направена в неделя на " Гудисън Парк " в градското дерби с Евертън.

" Започнах да се безпокоя, когато хората заговориха за отменяне на сезона. Усетих го даже физически. Това щеше да бъде в действителност доста, доста тежко. Не сме очаквали да получим купата като подарък. Не искахме да я получаваме на база класиране по отношение на приблизително извоювани точки на мача, тъй че бяхме доста щастливи, когато бе решено, че ще играем още веднъж ", съобщи Клоп.

" Атмосферата за дербито ще бъде друга, само че ние не можем да променим това. Трябва да използваме събитията, а не да страдаме поради тях. Това е мач сред Евртън и Ливърпул, който към момента е дерби и е значим и за двата тима, тъй че го чакаме с неспокойствие ", добави германецът във връзка с дербито на Мърсисайд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР