Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви, че няма никакво намерение

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви, че няма никакво намерение
Коментари Харесай

Юрген Клоп обяви, че няма намерение да напуска Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разгласи, че няма никакво желание да напуща тима, с изключение на ато някой не изиска това от него. Германският треньор обаче призна, че има доста работи, които би трябвало да се трансформират.

" Или сменяме треньора, или променяме доста неща. Що се отнася до мен, в случай че някой не го изиска, няма да напущам ", отсече 55-годишният Клоп, чийто контракт с клуба е до 2026 година.

" Това значи, че би трябвало да променим други неща. Ще забележим, това ще стане в бъдеще, не в този момент ", посочи той на конференция преди мача за ФА Къп против Уулвърхямптън.

Ливърпул сега е в средата на класирането на Висшата лига, на 10 точки от местата за Шампионската лига.

През зимния трансферен прозорец Ливърпул към този момент си обезпечи услугите на нидерландския национал Коди Гакпо.

" Ако можем да търсим на открито и да сменяем някои от играчите, това има смисъл. Но в случай че не можем да доведем никой, не можем и това е обстановката ", добави той.

" Има цялостен лист от неща, които могат да ви се случат, когато сте треньор, и едно от тях е играчите да спрат да ви слушат ", призна германецът.

" В Германия споделяме, че треньорът не доближава към този момент до футболистите. Разбирам, че това е усещането, което се основава от време на време, само че несъмнено не е по този начин. Може да зачеркнете това от листата ви с догатки ", катерогичен бе Юрген Клоп.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР