Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изпрати строго предупреждение до Манчестър

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изпрати строго предупреждение до Манчестър
Коментари Харесай

Юрген Клоп се прицели в Манчестър Юнайтед след равенството на Олд Трафорд с остро предупреждение за Арсенал

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изпрати строго предизвестие до Манчестър Юнайтед преди срещата им с Арсенал идващия месец след вълнуващото им тъждество 2-2 в неделя.

Червените на Клоп пристигнаха до Олд Трафорд, с цел да се изправят против гневните си противници, знаейки, че една победа ще бъде задоволителна, с цел да изведе Ливърпул с две точки преднина на върха във Висшата лига. Въпреки че поведоха първоначално посредством Луис Диас, гостите се оказаха изостанали 10 минути преди края с помощта на два гола на Бруно Фернандеш и Коби Майноо.

Въпреки това, късна дузпа на Мохамед Салах спести алените очи на Ливърпул, само че не беше задоволително, с цел да ги сложи на върха на купчината. Вместо това те са на второ място, изравнени по точки с водещите в лигата артилеристи, само че зад тях заради доста по-ниската си голова разлика.

Със седем мача, които към момента би трябвало да изиграят и трите страни се борят за купата в Ливърпул, Арсенал и Манчестър Сити, към момента може да има още пропуски...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР