Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс показа чувство за хумор,

...
Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс показа чувство за хумор,
Коментари Харесай

Роджърс с голямо удоволствие се включи в шегата на Клоп

Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс сподели възприятие за комизъм, когато отвърна на занимателната забележка по собствен адрес, която по-рано през седмицата насочи сътрудника му от Ливърпул Юрген Клоп. Германецът, който в Ливърпул живее в предходния дом на Роджърс, се пошегува, че няма да си заплати наема , в случай че „ лисиците” не откраднат точки от Манчестър Сити в турнирния мач на 6 май.

„ Червените” и „ гражданите” не престават своята вълнуваща борба за купата на Англия, като три кръга преди края Сити води с точка пред единствения си съперник. На 29 април „ небесно сините” гостуват на борещия се за оцеляване Бърнли, до момента в който Клоп със своята хумористична забележка сподели, че разчита и на Лестър като възможен препъни-камък за настоящия отличник на Висшата лига.

Именно Брендън Роджърс беше индивидът, който оваканти мениджърския пост в Ливърпул през 2015-а, с цел да стартира там случката на Клоп. Германецът скоро се нанесе в къщата на северноирландеца, който одобри задачата да бъде управител на шотландския гранд Селтик.

„ Не мисля, че е загадка, че аз съм неговия хазяин”, съобщи Роджърс. „ Всичко е съответно документирано. Чух какво сподели Клоп. Той е занимателен вид. До този миг е доста, доста добър наемател.”

„ Няма потребност да го наблюдавам, той постоянно си заплаща в точния момент. Много е примерен”, продължи закачката наставникът на Лестър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР