Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс отхвърли спекулациите, че е фаворит

...
Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс отхвърли спекулациите, че е фаворит
Коментари Харесай

Брендън Роджърс остава фокусиран върху Лестър

Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс отхвърли спекулациите, че е любимец да размени Оле Гунар Солскяер отпред на Манчестър Юнайтед.

Солскяер е напрегнат след неприятния старт на сезона, без значение че похарчи към 150 млн. паунда за играчи това лято, като слуховете за възможното му овакантяване се усилиха след разгрома от Ливърпул с 0:5 предишния уикенд. Бившият ментор на Ливърпул Роджърс впечатлява в последните години на „ Кинг Пауър “ след идването си от Селтик и е претендент за заместител на норвежеца, в случай че той бъде уволнен.

Роджърс бе запитан по отношение на опцията да поеме Юнайтед преди семейството на Арсенал в събота, и до момента в който не отхвърли интереса си, съобщи, че не мисли за това.

„ Дори не мисля за това. Сигурен съм, че последователите са изтощени от това. В Лестър постоянно има клюки. Фокусът ми постоянно е обвързван с Лестър и развиването на футболния клуб, както и битката за титли. Директорите, щабът и играчите имат същата визия “, сподели той.

Лестър е девети във Висшата лига и приема десетия Арсенал в откриващия дуел от съботната стратегия на десетия кръг в шампионата.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР