Мениджърът на Фулъм Марко Силва заяви, че би трябвало да

...
Мениджърът на Фулъм Марко Силва заяви, че би трябвало да
Коментари Харесай

От Фулъм ревнаха срещу Сити, съдиите подпирали шампиона на Англия

Мениджърът на Фулъм Марко Силва съобщи, че би трябвало да е " невероятно " противоречивият втори гол на Манчестър Сити да бъде приет при провалянето на отбора му с 1:5 от първенеца на Англия в четвъртия кръг на Висшата лига.

Нейтън Аке вкара с глава в петата минута на добавеното време на първата част, само че Мануел Аканджи, който игра с топката и влияеше върху реакциите на вратаря Бернд Лено, бе в засада.

Въпреки разглеждането със системата за видеоарбитраж-ВАР, голът бе приет и Сити поведе с 2:1 в края на първото полувреме, а през второто последва хеттрик на Ерлинг Халанд.

" През второто полувреме не бяхме на равнището, на което би трябвало да сме. Опитах да кажа на играчите да не губят централизация поради неща, които не можем да направляваме, само че несъмнено, този миг остави огромен отпечатък върху тях. Обясненията, които чухме, нямат никакъв смисъл. Какво да кажа? Всички играят футбол и съм на 100 % сигурен, че попадението трябваше да бъде анулирано ", разяснява Марко Силва.

" Всеки би бил сърдит, в случай че му отбележат подобен гол. Не е допустимо ВАР да не го анулира. Това беше явна засада ", добави португалският експерт и призна, че Жоао Палиня не е бил в подобаващото положение след пропадналия му трансфер в Байерн Мюнхен.

" Това сигурно бе един от най-тежките дни в живота му. Той обича Фулъм, обича футбола и направи приказен финален сезон, само че имаше огромен късмет да отиде в един от най-големите клубове в света. Може да си визиите по какъв начин се отразява това на един футболист ", сподели още Марко Силва.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР