Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти коментира възможността титлата да бъде

...
Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти коментира възможността титлата да бъде
Коментари Харесай

Карло Анчелоти с коментар за титлата на Ливърпул

Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти разяснява опцията купата да бъде отнета от Ливърпул, в случай че се стигне до сюжет с преустановяване на сезона във Висшата лига и отменяне на резултатите реализирани досега.
„ От Ливърпул биха били прави да се оплакват, в случай че се стигне до подобен сюжет, само че най-важното сега е здравето на хората. Трябва да мислим единствено за това и да следваме напътствията на управляващите да си останем по домовете “, показа италианецът пред френския вестник „ Екип “.

Карло Анчелоти съобщи, че не е обезпокоен за бъдещето, определяйки себе си като спокоен човек, който приканва всички да изчакат.

„ Но ще би трябвало да променим метода си на живот. Тъжно е да забележим толкоз доста смъртни случая, все пак тази обстановка ще преобрази обществото. Ще има разнообразни и повече човешки взаимоотношения. Сега съзнавам какъв брой значима е връзката ми със брачната половинка ми и щерка ми. В тези дни има повече връзка в фамилиите, в сравнение с когато си говорихме единствено по телефона. Природата ни изпрати сигнал и пристигна времето, когато би трябвало да спрем за малко. Тази обстановка ще помогне да се създадат всички здравни системи по-ефективни “, сподели Анчелоти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР